Lid worden van een echte Vrouwen-en meidenvoetbalclub, Meld je aan bij BDE?
U bent van harte welkom! Spelen bij BDE, Hoe gaat dat? Je meldt je aan bij een van de aangesloten clubs.
Op het moment dat je de leeftijd bereikt van een D-pupil kom je automatisch bij de meisjes te voetballen. De F- en E pupillen kunnen zich ook aansluiten bij BDE als er genoeg leden zijn voor een meisjes team. Wanneer niet? Als je als meisje uitzonderlijk talentvol bent en bij een selectieteam van de jongens mag voetballen blijf je bij een van de moederverenigingen voetballen bij een jongens team.

Voor alle aanmeldinformatie verwijzen wij u door naar de websites van de moederverenigingen

Ik / Wij zijn enthousiast geworden en wil mij / of dochter opgeven en wil mij aanmelden bij:

Tevens geeft u bij deze een machtiging af en geeft u toestemming aan de gekozen club een doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie en overige periodiek bedragen. Daarnaast geeft u uw bank toestemming om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht aan een van de gekozen clubs in het samenwerkingsverband.

Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Gegevens Inzake lidmaatschap:

Achternaam
Roepnaam
Voorletters
Postcode/plaats
Geboortedatum
Geboorteplaats
Legitimatie (vanaf 14 jaar)
Telefoon vast
Telefoon mobiel
Rekeningnummer (IBAN)
Bank BIC
Betaling automatisch per maandkwartaalhalfjaarjaar

Voor gezinnen met een minimum inkomen is het mogelijk een aanvraag te doen bij Stichting Leergeld Emmen voor een bijdrage in de contributiekosten. Voor meer informatie kijk op www.leergeld.nl/locaties/emmen of bel met 06-27289980.