Clubactie ‘Buitenspel’

Net als onze moederverenigingen doet ook svo BDE mee aan een unieke clubactie. De komende weken wordt het kaartspel ‘Buitenspel’ voor  €7,50 via de trainers /leiders verkocht. Bij aankoop van het kaartspel, wat gebaseerd is op het klassieke kaartspel Pesten, krijg je gratis het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’. Dit magazine zit naast leuke artikelen, vol met honderden euro’s aan voordeelbonnen. Zo heb je je aankoopbedrag zo weer terugverdiend en steun je ook nog eens onze vereniging!

Van het aankoopbedrag gaat ongeveer 2/3 rechtstreeks naar svo BDE, van het overige bedrag wordt een deel gedoneerd aan drie goede doelen, de Cruyff Foundation, het Jeugdfonds sport & cultuur en het Oranjefonds.

Buitenspel!!

Het kaartspel ‘Buitenspel’ is gebaseerd op het klassieke kaartspel Pesten, dus het heeft een herkenbaar spelprincipe wat gespeeld kan worden door jong en oud. Het spel heeft een voetbalthema gekregen met kleurrijke en grappige illustraties. Buitenspel kan gespeeld worden door 2 t/m 10 personen en is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar. Maar met een paar kleine aanpassingen kunnen kinderen vanaf 5 jaar prima meespelen.

Het kaartspel heeft 116 kaarten en zit verpakt in een stevig doosjes zodat het nog jaren mee gaat. De spelregels zijn te vinden in het magazine ‘ in Topvorm’, wat je dus gratis krijgt bij aankoop van het spelletje, of zijn te downloaden via iSponsor.nl.

Bestuur svo BDE