Voor het seizoen 2019/2020 is SVO BDE op zoek naar een trainer m/v voor de gehele selectie ( 1e en 2e elftal) De belangrijkste taken zijn het begeleiden / coachen van het eerste elftal op zaterdag en het verzorgen van de trainingen voor de gehele selectie. Bij deze trainingen zijn assistent trainers aanwezig. Het 1e team speelt op dit moment 3e klasse en staan hierin op dit moment op de 4e plaats.

SVO BDE is een uniek samenwerkingsproject tussen de voetbalverenigingen SC Erica, VV Bargeres en DZOH. Vrouwenvoetbal onder één paraplu. SVO BDE zoekt een trainer die de vrouwenselectie naar een hoger individueel / team niveau kan tillen.

Van de hoofdtrainer wordt verwacht dat hij:
 Een goede sfeer weet te creëren tijdens trainingen en wedstrijden.
 Sociaal, communicatief en organisatorische vaardig is
 Het tactische en communicatieve vermogen bezit om team en spelers beter te maken
 Interesse en betrokkenheid toont in de vereniging
 Deel uitmaakt van de TC en daarmee het technisch beleid mee helpt in te vullen en uit te dragen.
 Aandacht voor de (jonge) talenten binnen de vereniging en deze inpassen
 In bezit is van TCIII (TCII is een pré)

Wij bieden:
 Een vereniging voor meiden en vrouwen, met visie en gericht op de toekomst
 Prima accommodaties
 Kunstgrasvelden en normale velden
 Gezellige vereniging
 Goeie jeugdafdeling
 Enthousiaste spelersgroep en aankomende talenten

Indien u belangstelling heeft voor deze functie, en in het bezit van de vereiste diploma’s, stuur dan voor 2 maart een sollicitatie met CV naar bestuur@svobde.nl