BDE is een jonge vrouwenvereniging en biedt in zijn korte bestaan net als bij de mannen een volledige jeugdopleiding aan. Wij zijn ontstaan uit een samenwerking tussen vv Bargeres, DZOH en sc Erica. Deze voetbalclubs hebben de handen ineen geslagen om het meiden- en vrouwenvoetbal meer vorm te geven in deze regio. Voor komend seizoen zijn er nog een aantal plekken vrij en wij zoeken dus naar jou. Wil jij onderdeel worden van een jonge enthousiaste club in opbouw en vindt jij het belangrijk dat de meiden en vrouwen dezelfde kansen moeten krijgen, meldt je dan aan als vrijwilliger! ( tc@svobde.nl )

Vrouwen 3

Voor het seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar een trainer voor vrouwen 3. Vrouwen 3 zoekt een leuke trainer voor de vrijdagavond. Vrouwen 3 speelt in een 7×7 competitie en bestaat uit een aantal leuke meiden die 1x per week getraind willen worden. Tevens begeleidt de trainer 1x per maand de wedstrijdavond. BDE is een samenwerkingsverband tussen vv Bargeres, DZOH en sc Erica en is een voetbalclub in opbouw, er voetballen alleen meiden en vrouwen. De trainingen worden voornamelijk bij Bargeres gegeven. Welke trainer V/M durft deze uitdaging aan! Je kunt je interesse tonen door een korte mail naar tc@svobde.nl te sturen.

Vrouwenselectie:

Voor het seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar een teammanager voor vrouwen 1. Vrouwen 1 zoekt leuke teammanagers, die samen met de trainers van VR 1 de begeleiding vormen. Welke enthousiaste vrijwilliger wil dit ambitieuze team en vlaggenschip van BDE gaan begeleiden. BDE vrouwen 1 komt uit in de derde klasse KNVB en wil meer. De teammanager maakt onderdeel uit van een team dat Vrouwen 1 en 2 begeleidt. De taken die we verwachten lichten we graag toe in een gesprek. BDE is een samenwerkingsverband tussen vv Bargeres, DZOH en sc Erica en is een voetbalclub in opbouw, er voetballen alleen meiden en vrouwen. De trainingen worden voornamelijk op Erica gegeven evenals de wedstrijden. Welke teammanagers durven deze uitdaging aan! Je kunt je interesse tonen door een korte mail naar tc@svobde.nl te sturen.

MO17:

Voor het seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar een teammanager en trainer voor de meiden van MO17. Van de trainer verwachten we dat onze meiden 2 x per week kan trainen. Enige ervaring in training geven is een pre. Voor het seizoen 2018-2019 zullen er 2 teams van MO17 in competitie uitkomen. MO17-1 speelt komend seizoen in Hoofdklasse Noord en MO17-2 zal uitkomen in de 1e klasse. Welke trainer denkt deze leeftijdscategorie nog wat te kunnen leren. Welke trainer kan deze meiden klaarstomen voor onze vrouwenselectie, wie durft deze uitdaging aan!

Tevens zoeken wij ook nog teammanagers voor deze leeftijdscategorie. De taken die we verwachten lichten we graag toe in een gesprek. BDE is een samenwerkingsverband tussen vv Bargeres, DZOH en sc Erica en is een voetbalclub in opbouw, er voetballen alleen meiden en vrouwen. Welke vrijwilliger durft deze uitdaging aan! Voor beide functies kun je je interesse tonen door een korte mail naar tc@svobde.nl te sturen.

We kijken uit naar je mail.

Technische Commissie BDE