Beste leden, trainers en teammanagers,

Met ingang van deze maand hebben wij, Marlous de Groot en Mireille Veenstra, het stokje wat betreft het beheer en de uitgifte van voetbaltenues en roze sokken overgenomen van Miranda Chakheb.

Dit betekent dat wij vanaf nu verantwoordelijk zijn voor:

• De inname van de teamtassen met tenues aan het eind van het voetbalseizoen;
  • Het verstrekken van complete, op het nieuwe team afgestelde teamtassen aan het begin van het nieuwe seizoen;
  • Het verstrekken van het eerste paar roze sokken aan nieuwe leden;
  • De inname van inloopshirts en trainingspakken van Vrouwen die niet langer lid meer zijn van de vereniging.

Daarnaast zijn wij het centrale meldpunt voor trainers en teammanagers wanneer gedurende het seizoen, door bijvoorbeeld schade aan een tenue of wisselen van maat, een aanvulling van de tenuetas wenselijk is.

Om goed overzicht te houden op de tenues die in omloop zijn is het dan ook niet meer mogelijk dat trainers en teammanagers zelf nieuwe bestellingen doen bij Sport-Inn. Een verzoek tot aanvullen of wijzigen van de teamtas kan via de mail aan de kledingcommissie worden doorgegeven. Door de kledingcommissie zal dan z.s.m. worden afgestemd of de betreffende maat uit voorraad kan worden geleverd of dat deze besteld zal worden voor het team.

Wij hopen op een gezellige samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Kledingcommissie SVO-BDE