De Soccer Temple Buurt Speedsoccer Cup

In de week van 21 t/m 26 mei wordt er bij Soccer Temple Emmen gestreden om de Straat Speedsoccer Cup van Emmen. Welke straat of buurt mag zich een jaarlang de beste speedsoccer buurt van Emmen noemen? Nodig je buren uit en doe mee! Deelname is vanaf 18 jaar. . Inschrijfgeld per team bedraagt € 15,-

Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt het toernooi op één avond of over drie avonden gespeeld. Bij drie avonden speel je op één avond de poule wedstrijden en op vrijdag 26 mei de Finales (winnaars of verliezers poule).

Deelnemen is belangrijker dan winnen. Gezelligheid staat voorop tijdens het Soccer Temple buurt Speedsoccer toernooi. Wij willen het ouderwetse buurtfeest gevoel creëren tijdens de wedstrijden, maar ook zeker in ons Sportcafé. Het toernooi is dus niet alleen voor voetballers bedoelt, maar ook zeker voor de supporters!

Poster – Speedsoccer StratenTournooi 2018