Maandag, 31 oktober,  heeft de Rabobank in het Atlas Theater een groot aantal clubs, verenigingen en stichtingen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje gezet tijdens de finale van de Rabobank club actie.

Afhankelijk van het aantal verkregen stemmen werd een bedrag van 100000€ verdeeld onder ca 140 deelnemende clubs, verenigingen en stichtingen.

Svo BDE had middels een Facebook campagne opgeroepen om op ons te stemmen.

We hebben daarmee 60 stemmen weten te behalen en daardoor mogen wij aanspraak maken op 630€.

Beloofd was het geld te besteden aan wedstrijd ballen. Intussen zijn deze besteld en kunnen we per team 2 wedstrijdballen overhandigen. Dat zal binnenkort gebeuren.

Voor degene die onze actie hebben ondersteund en natuurlijk ook de Rabobank: Dankjewel.